Introductie

VAN DER MEER EXECUTIVE RECRUITMENT is het Werving en Selectiebureau voor alle functies binnen de Informatie en Communicatie Technologie branche.

Onze opdrachtgevers zijn leveranciers van producten en diensten binnen dit marktsegment en eindgebruikers.

Komend vanuit de branche zelf (vanaf 1970) zijn wij sinds 1984 intensief bezig met Werving, Selectie en Executive Search voor de Top IT bedrijven in Nederland en Europa.

Door onze vele internationale contacten, worden wij veelvuldig ingeschakeld voor het invullen van vacatures bij Startup Companies

Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar gemotiveerde medewerkers met duidelijke ideeën over hun toekomst.

Maar komen uw ideeën wel overeen met die van het bedrijf waar u solliciteert.

VAN DER MEER EXECUTIVE RECRUITMENT kent de markt als geen ander, wij zijn in staat om u te adviseren over uw verdere carrière verloop.

Hoe werken wij?

U reageert op één van onze vacatures, u reageert via post, fax, email of per telefoon.

Wij zullen u dan uitnodigen voor een oriënterend gesprek op ons kantoor. Na dit gesprek bepaalt u of u zich wilt laten introduceren bij één van onze relaties.

Tijdens de procedure bij onze opdrachtgevers staan wij u terzijde met adviezen en raadgevingen en zorgen er zo voor dat u uw wensen zo goed mogelijk vervuld krijgt.

Als bureau hebben wij een naam hoog te houden, zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat de match tussen u en de opdrachtgever een goede zal zijn.